dijous, 26 de novembre del 2009

Entrenament 25/11

Continuen els entrenaments dels més petits, els nostres patufets s´entrenen per a que en un futur passin a formar part de l’equip prebenjamí de l´escola futbol base d´Ulldecona. Ahir dimecres 25 de novembre les activitats programades pels monitors van ser les següents:

ACTIVITAT 1: Circuit de psicomotricitat preparat i posat en pràctica per Cesar, els nens s´ho van passar pipa.

ACTIVITAT 2: Joc d´iniciació ¨MATAPATOS¨ preparat i posat en pràctica per Cati i Josep Vives, els monitors van sorprendre als nens amb una pilota de FITBALL. Aquest joc inicia als nens en les fintes i desmarcatges.

ACTIVITAT 3: Circuit de psicomotricitat + tir a porteria preparat i posat en pràctica per Juanjo, el qual va observar que tots tenen un bon tir i que busquen amb picardia el gol tractant d´enviar la pilota lluny de l´abast del porter.

ACTIVITAT 4: Partit de futbol preparat i posat en pràctica per Sergi Calvo, el qual tenint en compte que està lesionat va estar sempre atent a les evolucions dels nens observant les seves accions.

Al finalitzar com sempre els nens es van beure un suc per a recuperar les forces perdudes durant l´entrenament

FINS LA SETMANA QUE VÉ I FEU MOLT D´ESPORT PATUFETS¡¡

Per últim Juanjo Serrano vol donar les gràcies a tots els que l´esteu ajudant desinteressadament a intentar que la secció funcioni de la millor manera possible

MOLTES GRÀCIES

ADEU¡¡¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada