dilluns, 21 de desembre del 2009

dijous, 3 de desembre del 2009

Entrenament 02/12/2009



El dimecres 2 de desembre els nostres patufets es van tornar a entrenar, aquest cop la sessió es va realitzara la pista del poli (pista mítica ja que els pares d´alguns dels patufets es passaven hores i hores jugant quan eren petits) La sessió va ser tot un èxit i cap patufet es va fer mal, ja que els monitors patíem per la duresa de la pista però els nostres petits jugadors són molt valentsLes activitats programades pels monitors van ser les següents:
ACTIVITAT 1: CIRCUIT DE CONDUCCIÓ + PASSADA + COLPEIG DE CAP + TIR A PORTERIAPreparada i posada en pràctica per Cesar i Joan Elies (PUCHO) , els quals van observar que els nens apunten maneres però encara han de millorar molt.
ACTIVITAT 2: JOC INICIACIÓ: LA CULLERA I L´OUPreparada i posada en pràctica per Cati i Sergi Calvo, els nens havien de superar els recorreguts i les variants que els monitors els anaven proposantamb aquest joc els nens milloren l’equilibri corporal i el domini del propi cos aspectes fonamentals per arribar a ser un bon esportista.
ACTIVITAT 3 : JOC INICIACIÓ: TXAFAR-CUES Preparada i posada en pràctica per Juanjo, els nens no van parar de correr i fins i tot van aconseguir marejar al monitor tot i així va anar molt béL´activitat fomenta els marcatges i els desmarcatges (la mobilitat, el no estar mai parat) aspectes fonamentals en els jocs col·lectius.
ACTIVITAT 4: EL TRADICIONAL PARTIT DE FUTBOL Preparada i posada en pràctica per Josep Vives, els nens ho van passar molt bé i el partits van ser enfrontaments 2vs2 on van haver-hi molts gols i vam observar que molt poquet a poquet es van passant la pilota.
Al acabar suc per a recuperar i cap a casa a descansar.Per últim donar les gràcies a tots, dir també que PUCHO el pare del patufet DAVID va ajudar en l’activitat 1 moltes gràcies.
També donar les gràcies a Pietat (encarregada del poli) que en tot moment va estar a la nostra disposició i ens va dir que quan vulguem podem tornar,MOLTES GRÀCIES